22.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано не се даде на Байерн Мюнхен (видео)

Армани Милано не се даде на Байерн Мюнхен (видео)

18-ти успех на отбора на Еторе Месина в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано записа втори пореден триумф в Евролигата. Селекцията на Еторе Месина надделя над Байерн Мюнхен с 84:77 у дома в отложен двубой от 30 кръг в турнира на богатите. Италианците са с баланс от 18 победи и 8 загуби и са трети, докато германците са осми с 12 успеха и 12 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Шейвън Шийлдс даде тон на Армани Милано с 22 точки. Николо Мели и Девън Хол добавиха по 11, като първият грабна и 13 борби.

Владимир Лучич бе над всички за Байерн Мюнхен с 26 точки. Огнен Ярамаз се отчете с 14. Дарън Хилиард остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Шейвън Шийлдс направи разликата в последните три минути на двубоя. Крилото на Армани Милано наниза ключова тройка при 69:67, а в последната минута реализира още 5 точки, с което изведе тима си до 80:71 и оттам връщане нямаше.

И ОЩЕ: Кайл Хайнс отново постави името си със златни букви в историята на Евролигата. 35-годишният баскетболист премина границата от 3000 точки в кариерата си в най-силната клубна надпревара, след като реализира 8 точки в двубоя плюс 4 борби, 2 асистенции и 1 открадната топка за 23 минути в игра.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – БАЙЕРН МЮНХЕН

Снимки: Еuroleaguebasketball.net

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани