11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано ликува в Белград (видео)

Армани Милано ликува в Белград (видео)

Отборът на Еторе Месина с втора победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано записа втори успех в Евролигата през този сезон. Момчетата на Еторе Месина надделяха над Партизан с 80:75 като гости в среща от 3 кръг в турнира на богатите. Италианците имат в сметката си и 1 загуба, докато сърбите са с 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Шевон Шийлдс отбеляза 25 точки за Армани Милано, като бе 8/8 от линията за изпълнение на наказателни удари. Брандън Дейвис добави 15. Кевин Пангос се отчете с 12 точки.

Зак Лидей бе най-добър за Партизан с 23 точки и 5 борби, като бе 5/6 зад дъгата. Матиас Лесор оформи дабъл-дабъл – 12 и 10 борби. Ям Мадар остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Двубоят бе подвластен на сериите, които си размениха двата отбора. 2 минути преди края Шевон Шийлдс не сбърка за 74:73 за Армани Милано, но никой от домакините не отговори след това. Брандън Дейвис и Кевин Пангос подпечатаха успеха на селекцията на Еторе Месина.

И ОЩЕ: Това бе първи домакински мач на Партизан в Евролигата от 2014 г. насам и след пауза от 3119 дни.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 октомври Армани Милано ще има визита на Байерн Мюнхен, докато същия ден Партизан ще бъде домакин на Виртус Болоня. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани