10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАржентински национал стъжни вечерта на АСВЕЛ в Евролигата (видео)

Аржентински национал стъжни вечерта на АСВЕЛ в Евролигата (видео)

Барселона с още една победа в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона продължава гонитбата с Реал Мадрид за върха в Евролигата. Каталунците се справиха с АСВЕЛ с 80:60 като гости в мач от 11 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Шампионът на Испания е с баланс от 9-2, докато французите са с 6 успеха и 5 поражения и са осми.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Лапровитола подобри личния си рекорд в Евролигата, като се отчете с 25 точки за Барса, включително 7 тройки, както и 7 борби. Никола Миротич добави 15.

Ели Окобо единствен завърши с двуцифрен точков актив за АСВЕЛ – 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Силното начало на Барса! Гостите заложиха на нападението, като се справиха много добре и в защита, удържайки съперника до 4/14 в стрелбата и го оставиха без асистенция в първата част. Седем реализатори комбинираха 19 точки, а след всичко това Барса взе аванс от 10 и пълен контрол над двубоя. Серхи Мартинес и Рокас Йокубайтис вкараха, а испанците продължиха със серията си от 17-0 за преднина от 15 точки в началото на втория период.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 ноември Барселона ще приеме Жалгирис, а АСВЕЛ ще има сблъсък с Монако.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани