18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаАпоел Хайфа на финал на квалификацията за ФИБА Къп в Самоков (видео)

Апоел Хайфа на финал на квалификацията за ФИБА Къп в Самоков (видео)

Oтборът на Шарон Друкер отказа Катая в първия полуфинал

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Апоел Хайфа е първият финалист в квалификацията за ФИБА Къп, която се провежда в Самоков. Отборът, воден от бившия наставник на Лукойл Академик Шарон Друкер се наложи над финландския Катая със 75:64 в първия мач от полуфиналите в надпреварата.

НАЙ-ДОБРИ: Бившият възпитник на Оклахома Стейт Антъни Хики отбеляза 22 точки за Апоел Хайфа, допълнени от 6 асистенции. Уил Рейман и Амит Симхон добавиха по 11.

Аманзе Егекезе бе най-добър за Катая с 19 точки и 7 борби. Братът на бившия играч на Портланд в НБА Ронди Холис-Джеферсън – Рахлил Холис-Джеферсън се разписа с 12 и 8 борби. Джейлин Смит също се прибра в съблекалнята с 12 точки плюс 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Израелците направиха повече асистенции – 19 срещу 13 завършващи подавания за своя съперник. Освен това, Апоел Хайфа показа по-точен мерник в стрелбата от игра – 43.9% срещу 36.5% за Катая.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 септември отново в „Арена Самоков“ Апоел Хайфа ще играе срещу победителя от двойката Рилски спортист/Уулвс във финала на турнира.

СТАТИСТИКА ОТ КАТАЯ – АПОЕЛ ХАЙФА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани