12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис отново на линия, Лейкърс биха Мемфис (видео)

Антъни Дейвис отново на линия, Лейкърс биха Мемфис (видео)

Шампионите избегнаха четвърти пореден двубой с продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс ликуваха за седми пореден път в НБА. “Езерняците” биха Мемфис със 115:105 у дома, за да запишат 21-ви успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис се завърна в игра и навъртя на сметката на Лейкърс 35 точки и 9 борби. Леброн Джеймс се разписа с 28, 9 борби и 8 асистенции. Кайл Кузма се отчете с 20 точки и 10 борби.

Грейсън Алън бе най-резултатен за Мемфис с 23 точки. Джа Морант и Йонас Валанчиунас нанизаха по 22, като първият направи и 10 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Шампионите в НБА стигнаха до първия си аванс в резултата през третия период, в който Леброн Джеймс реализира 13 точки. Домакините овладяха контрола над двубоя в последната четвърт след 104:91, избягвайки четвърта поредна среща с продължение.

И ОЩЕ: Лейкърс изоставаха с 20 точки в първия период, но стигнаха до пълен обрат, повтаряйки сценария от мача с Оклахома отпреди два дни. Така тимът от Ел Ей стана третият в последните две десетилетия, постигнал победи в поредни двубои след допускане на 20-точков дефицит.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани