13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБААндре Дръмънд с контузия в крака при дебюта си за Лейкърс (видео)

Андре Дръмънд с контузия в крака при дебюта си за Лейкърс (видео)

"Езерняците" не успяха срещу Милуоки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Андре Дръмънд приключи дебюта си за Лос Анджелис Лейкърс с насинен десен пръст, а новият му тим допусна поражение в НБА. „Езерняците“ отстъпиха на Милуоки с 97:112 у дома, като това е загуба №18 за тях в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Андре Дръмънд получи 14 минути в игра за Лейкърс, след като се появи в стартовата петица. Центърът остави срещу името си 4 точки, 1 борба, 2 асистенции и 1 чадър, като бе 2/6 при стрелбата си от средно разстояние.

От неговите колеги Монтрезъл Херъл се отчете с 19 точки и 5 борби. Денис Шрьодер добави 17 и 8 асистенции. Кайл Кузма приключи с 16 точки и 7 борби.

Жрю Холидей бе най-резултатен за Милуоки с 28 точки, 8 борби и 6 асистенции. Янис Адетокунбо се разписа с 25 и 10 борби.

И ОЩЕ: Адетокунбо станаха второто трио братя, което играе в един и същи мач в НБА. Жрю Холидей и неговите братя Джъстин и Арън правят това през декември 2019 г.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИЛУОКИ

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани