8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес се пребори с Реал Мадрид (видео)

Анадолу Ефес се пребори с Реал Мадрид (видео)

14-ти успех за турския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес прекрати серия от две поредни загуби в Евролигата. На свой терен отборът на Ергин Атаман издържа срещу Реал Мадрид след 90:89 в отложен мач от 24 кръг в турнира на богатите. Турският гранд е с баланс от 14-14 и се намира на 10-то място в класирането, докато испанският гранд има 19 успеха и 9 поражения на втората позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Шейн Ларкин завърши с 18 точки и 8 асистенции за Анадолу Ефес. Илайджа Брайънт добави 17 и 6 борби. Уил Клайбърн вкара 15 точки плюс 7 борби.

Джанан Муса бе най-резултатен за Реал Мадрид с 16 точки. Габриел Дек се отчете с 15. Серхио Родригес остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите изоставаха със 17 точки в началото на последната четвърт, но не се отказаха. Серия от 12-0 изтри напълно пасива на Реал, който дори излезе напред с 84:83 след тройка на Гершон Ябуселе 1.22 мин. преди края. Ефес отвърна с 6 безответни точки, дошли от Шейн Ларкин, Тибор Плайс и Уил Клайбърн, с което си осигури победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 март Анадолу Ефес ще излезе срещу Партизан отново у дома, докато Реал Мадрид ще бъде домакин на Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани