18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес се измъкна в края срещу ПАО (видео)

Анадолу Ефес се измъкна в края срещу ПАО (видео)

Тройка 2 секунди преди сирената определи победителят

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес се върна на правилния път в Евролигата, след като оцеля срещу Панатинайкос с 82:81 у дома в мач от 22 кръг. Това бе 10-ти успех за шампиона в най-силната клубна надпревара на Стария континент от миналия сезон, който има на сметката си и 10 загуби, заемайки осмо място в класирането. Гръцкият гранд е с баланс от 4-15 и е 17-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Василие Мицич се разписа с 20 точки и 6 асистенции за Анадолу Ефес. Адриен Моерман добави 15 и 5 борби. Брайънт Дънстън се отчете с 14 точки.

Неманя Недович бе най-резултатен за Панатинайкос с 20 точки и 6 борби. Дарил Мейкън вкара 17. Окаро Уайт остана с 15 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: 14 секунди преди края на двубоя с успешен наказателен удар Окаро Уайт даде аванс на ПАО за 81:79. Ефес обаче не бе казал последната си дума. Адриен Моерман не трепна зад дъгата 2 секунди преди сирената, за да прати радостта от успеха в лагера на турския гранд. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 януари Анадолу Ефес ще излезе срещу Зенит, а ден по-късно Панатинайкос ще се изправи срещу Баскония.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани