10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Тръгваме бавно

Алекс Симеонов: Тръгваме бавно

Отиваме в Ямбол с нагласата, че няма да ни бъде лесно, сподели крилото на Рилски спортист

Ние подходихме с доста голям респект към Ямбол. Това е отбор с характер. Често при нас се случва отборите като Ямбол, които нямат какво да губят, да идват и да играят освободено. Ние тръгваме бавно, не знам на какво се дължи. За пореден път се случва това, но не е хубаво. Треньорите ни загатнаха това да не се случва в следващия мач. Надявам се, че ще извадим поука. Хубавото е, че става в Самоков. Във втората част взехме контрола в нашите ръце и спечелихме“, сподели баскетболистът на Рилски спортист Алекс Симеонов след победата на своя тим над Ямбол с 91:68.

Включването на Деян Карамфилов и Златин Георгиев много повлия. Златин е играч с много опит, има много баскетбол в него, това няма какво да го коментираме. Той чете най-добре играта от всички в нашето първенство. Деян Карамфилов е най-добрият гард в първенството. Смятам, че когато влязоха подразнени от нашата слаба игра и доброто представяне на Ямбол, те бяха нахъсани и показаха какво могат“, добави крилото, който се отчете с 14 точки и 7 борби на старта на плейофите в НБЛ.

Не бих казал, че бързият стил от страна на Ямбол ще ни затрудни във втората среща, защото има по-къса пейка. На високо темпо те ще влязат в нашата игра. Готови сме за това, играли сме много такива мачове. Не мисля, че това би ни затруднило. Определено би ни създало проблеми това, че следващата среща е в тяхната зала и те са доста по-освободени. След този мач вече няма какво да губят, само могат да спечелят. Ако тяхната зала се напълни, ще бъде тежко. Няма отбор, който да отиде в зала „Диана“ и да има лек мач. Отиваме с нагласата, че няма да ни бъде лесно“, допълни Алекс Симеонов.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани