12.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: В третата част подобрихме това, което не правихме във втората

Алекс Симеонов: В третата част подобрихме това, което не правихме във втората

Добра победа за нас, сподели крилото на Рилски спортист

Смятам, че в третата част подобрихме това, което не правихме във втората. Подавахме си много топката и се забавлявахме, предполагам, че се е видяло. Имаше по 5-6 паса в нападение, мисля, че това беше ключовото. Затегнахме доста защитата, те почти нямаха отворен изстрел, докато в първата част имаха доста отворени шутове„, сподели пред Max Sport eдин от виновниците за победата на Рилски спортист над Балкан с 82:77 Алекс Симеонов.

Предполагам, че мачът е бил интересен за зрителите, за нас не толкова. Добра победа за нас, смятам, че с нея до известна степен успяхме да си осигурим първото място в редовния сезон. Имаме два мача срещу Спартак Плевен и Черно море Тича. Ако подходим сериозно и всички сме здрави, ще ги спечелим. Тази победа ни отваря пътя към първото място в редовния сезон“, допълва крилото на самоковци, който се разписа с 13 точки, 7 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка за 34 минути.

Рилецо взе още едно дерби в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани