10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Важна победа, но сега е малко тъжно

Алекс Симеонов: Важна победа, но сега е малко тъжно

Сега играем по-умно, доста по-агресивно в защита, сподели крилото на Рилски спортист

Балкан започна малко по-добре, но успяхме да се нагодим. Втората част ни вкараха 12 точки след само две грешки, които бяха лесни. Ако не бяха те, щяха да бъдат даже 8, което е показателно. Иначе това е мач от първенството. Да, хубаво е да победиш в Ботевград, но тъй като аз съм играл в Балкан, сега е малко тъжно. Винаги в тази зала е имало невероятна атмосфера. За жалост такава е ситуацията. Важна победа, една от многото, които трябва да вземем. Имаме още срещи с тях”, сподели пред Max Sport 2 един от най-добрите за Рилски в Ботевград Алекс Симеонов.

Във всеки един отбор има проблеми. В тази пауза някои бяха с националния отбор, не тренирахме в пълен състав. След това започнахме, някои тренираха, други – не. Нагаждаме се. Ситуацията е много трудна, както в баскетбола, така и във всеки друг спорт. Малко е ненормално всичко. Няма тренировъчен ритъм – да не играеш цял месец и след това да изиграеш 6 двубоя за един месец. Но трябва да се нагодим. Това е положението. Да се надяваме и да се молим всички това да приключи по-бързо и да се върнем към нормалния си начин на живот”, допълни крилото на самоковци, който се разписа с 13 точки плюс 8 борби.

На старта срещу Левски като че ли влязохме изключително емоционално в мача. Пред нашата публика искахме да се докажем. Едва ли не да ги бием в първата част. Левски е класен състав, с класни играчи и смятам, че тогава това ни изигра лоша шега, но го поправихме. Сега играем по-умно, доста по-агресивно в защита. Разпределяме си фауловете, точките. Смятам, че това е нещото, което работи и трябва да го правим”, каза още Алекс Симеонов.

Рилски спортист надигра Балкан в Ботевград

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани