13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Бързата ни игра потръгна през второто полувреме

Алекс Симеонов: Бързата ни игра потръгна през второто полувреме

Фаворит на хартия нищо не означава, споделя крилото на Рилски спортист

Започнахме малко вяло, като че ли това, че мачът не е от значение ни повлия чисто психологически. Радвам се, че бяхме равни с Берое, въпреки че не играхме толкова добре. Те вкараха доста шутове, което за тях беше супер, играта им вървеше. Ние играхме лошо и все пак бяхме близо. Второто полувреме променихме коренно агресията си в защита, а те се изнервиха и нас ни се отвори нападението. Бързата ни игра потръгна и така стана разликата“, сподели пред Max Sport един от най-добрите реализатори за Рилски срещу Берое Алекс Симеонов.

Фаворит на хартия нищо не означава. Очаквам да подобряваме нашата защита. Мачовете, в които там сме слаби, изпитваме проблеми. Вкарваме доста точки, което означава, че нападението не ни е проблем. Надявам се още в първия мач срещу Спартак да покажем по-добро лице в защита. Мислим за първия мач с плевенчани, те са доста неприятен съперник, ако ги оставиш да се разиграят. Имат проблеми в момента, разполагат с по-къса ротация под коша, но ние ще излезем мотивирано и да спечелим в нашата зала“, допълни крилото, което се отчете с 18 точки и 5 борби, а отборът му би със 109:67.

Рилски е №1 в редовния сезон в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани