9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияАлександър Янев: Някои играчи, когато дойдат за мач, трябва да бъдат с...

Александър Янев: Някои играчи, когато дойдат за мач, трябва да бъдат с главите си

Рилски спортист е добър отбор, но ние не можем да правим такива елементарни грешки, каза капитанът на Берое

Не мога да кажа, че не ни достигна вяра. Направихме елементарни грешки в последната част. Когато ги направиш срещу отбор като Рилски, веднага се наказват с лесни тройки или лесни кошове. Бяхме ги настигнали, разликата бе 3-4 точки, но Рилски веднага се възползва от нашите грешки. Не можем да играем по този начин. Ще си направим изводите“, каза пред Max Sport капитанът на Берое Александър Янев след загубата от самоковци със 79:90. 

Зоната не ни е основната защита. Гледахме да сменим ритъма. Отдавам го на концентрация. Някои играчи, когато дойдат за мач, трябва да бъдат с главите си. Нашата работа е да дойдем в залата за два часа и да играем баскетбол. Ако не са, по-добре да седнат на пейката и да кажат, че днес не са добре. Рилски спортист е добър отбор, но ние не можем да правим такива елементарни грешки“, добави крилото, който се разписа с 21 точки за старозагорци. 

В следващите седмици трябва да подобрим защитата. Имаме 20 дни за тренировки, за да подобрим някои неща. Първенството е дълго. Имаме още доста мачове. Надявам се да играем все по-добре. Ще видим как ще ни се отрази почивката“, допълни Александър Янев. 

Рилски спортист пребори Берое в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани