8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: С огромно желание чакам момента да заработя със състезателите

Александър Дяковски: С огромно желание чакам момента да заработя със състезателите

Богдан Петков свърши феноменална работа относно селекцията, каза още треньорът на Спартак

Треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски призна, че в началото не е можел да повярва, че отборът му ще успее да привлече толкова много нови и класни попълнения. Това призна самият той по време на днешната пресконференция в Пресклуб България.

Искам да кажа, че мениджърът в лицето на Богдан Петков свърши феноменална работа относно селекцията това лято. В началото, когато се говореше какви имена могат да бъдат в нашия клуб, малко не ми се вярваше, но това вече е факт и нямам търпение“, призна Александър Дяковски по време на срещата с медиите в София по-рано днес.

С огромно желание чакам момента да заработя със състезателите и с колегата Галин Стоянов. Аз и на него съм го казвал, ако мога да избера един треньор от България, с когото да работим заедно, това е той. С тази селекция двамата с него сме длъжни да свършим много сериозна и качествена работа, и съответно да има едно много добро представяне на отбора“, добави наставникът на плевенчани.

Смятам, че уцелихме с привличането на Коча Йовович. Все пак и Патрика има сериозни наблюдения, след като игра един сезон при него в Черно море. Той идеален за гард, който ще се впише в състава. Обича да подава топката, черноработник е и играе здраво в защита. В същото време е много агресивен и в офанзивен план. Чувам, че е страхотен като човек, което е още един плюс. Уцелихме в десетката“, допълва Александър Дяковски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани