21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Играхме много под нашите възможности

Александър Дяковски: Играхме много под нашите възможности

Рилски ни надигра тотално, каза още наставникът на Спартак

От много малко неща мога да съм доволен в този мач. Рилски ни надигра тотално, няма какво много да се коментира. Вкарваха ни с брутална лекота. В същото време, когато правихме нещата в нападение и по-бързо влизахме във взаимодействия, повечето пъти се получаваха. Взимахме добри предимства, друг е въпросът дали ги използвахме. През другото време имахме тежко нападение от това, че допускахме много лесно точки, особено на нисък пост“, коментира играта на Спартак срещу Рилски спортист треньорът Александър Дяковски.

На всички е ясно, че Рилски ни превъзхожда сериозно. За да имаме шанс за победа срещу този отбор, трябва всички играчи да направят феноменален мач. Играхме много под нашите възможности. Трябва да променим много неща и да изглеждаме по различен начин на четвъртфиналите срещу тях. При нас всичко може да започне от поведението. Ако то не е на отбор, който да даде всичко от себе си, по-добре да не играем“, каза още наставникът на плевенчани, които загубиха от лидера в НБЛ с 67:96.

На този етап не се вижда как Горан Остоич ще бъде готов за плейофите. За мен няма мач без значение. Срещата с Черноморец в събота няма тежест от гледна точка на класиране. Ще излезем напълно освободени и да покажем съвсем различно лице. Отиваме да победим, да променим играта и поведението си“, завърши Александър Дяковски.

Победа №21 за Рилски в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани