10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски за Цветослав Острев: Може би един от най-отборните играчи, които...

Александър Дяковски за Цветослав Острев: Може би един от най-отборните играчи, които някога съм виждал

С него сме прекарали близо 20 години заедно, допълва треньорът на Спартак

Последният мач на Спартак Плевен за 2020/2021 се оказа особено емоционален за треньора Александър Дяковски. Наставникът не спести добрите си думи за доскорoшния си баскетболист, бивш съотборник и приятел Цветослав Острев, който сложи край на професионалната си кариера по-рано тази седмица.

Разбира се, че се чувствам по-емоционално, след като Цветослав Острев се отказа. С него сме прекарали близо 20 години заедно. Доста дълго време бяхме конкуренти на плеймейкърския пост в Спартак. Той е професионалист, може би един от най-отборните играчи, които някога съм виждал. Мога само да му благодаря за помощта и цялостното отношение“, заяви Александър Дяковски.

Когато той реши нещо, няма как да бъде разубеден. Беше решил да се откаже след края на този сезон и никой не се опита да го разубеждава, защото знае, че няма как това да се случи. Неговата липса през следващия сезон със сигурност ще ми създаде доста работа през лятото, но все още не мисля по този въпрос“, сподели наставникът на плевенчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани