21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: В началото изглеждаше така, все едно ние сме играли четири...

Александър Дяковски: В началото изглеждаше така, все едно ние сме играли четири продължения

Когато си позволим да проспим няколко минути, след това страдаме, а днес бяха 10, заяви треньорът на Спаргак

Говорихме и преди мача, че трябва да си избием от главите, че ще получим някакво предимство, било физически или емоционално, заради тежкия им мач в Бургас преди два дни. В началото изглеждаше така, все едно ние сме играли четири продължения. Заради това сега страдаме от тази първа част„, заяви треньорът на Спартак Александър Дяковски след загубата на отбора си от Черноморец с 82:91 у дома.

Всички знаем, че американците им трудно могат да бъдат спрени. Те имат 11 точки от контраатака, което за тях е малко, но те дойдоха през първата част. Допуснахме 30 точки в този период. Когато си позволим да проспим няколко минути, след това страдаме, а днес бяха 10 минути. Имахме няколко ситуации, в които можехме да се върнем, но тогава индивидуалната класа на чужденците им си каза думата„, допълни наставникът на плевенчани, които допуснаха 12-то поражение в шампионата през сезона.

Дали Мартин Маринов и Венелин Христов ще играят в Ямбол, ще стане ясно преди самия мач. Няма да прибързваме с нито един от двамата. Тимът на Ямбол играе доста успешно в своята зала. Така, че това ще бъде едно от най-тежките ни гостувания, завърши Александър Дяковски.

Черноморец си отмъсти на Спартак в Плевен

 

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани