19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Трябва да се поучим от грешките си

Александър Везенков: Трябва да се поучим от грешките си

Искахме да спечелим на старта, но не успяхме, добави крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и Олимпиакос стартираха със загуба новия сезон в Евролигата. Българинът и тимът му отстъпиха на Жалгирис с 67:68 у дома в мач от 1 кръг в турнира на богатите. Крилото се разписа с 8 точки срещу литовците, а след срещата заяви, че отборът му има още работа за вършене.

Казват, че най-добрият винаги побеждава. Така, че явно сме направили нещо лошо и загубихме. Искахме да спечелим на старта, но не успяхме и то в година, в която имаме амбиции. Все още имаме много работа за вършене. Мисля, че през първия и през последния период не играхме добре в защита”, сподели Александър Везенков пред медиите в Гърция.

С изключение на тези общо 44 точки, които получихме в началото и в края, се представихме добре в отбрана. Във финалния период обаче вкарахме само 9 точки. По този начин не можеш да спечелиш. Освен това, загубихме и две борби накрая. Всичко това обяснява ситуацията, но не търсим оправдания. Следващата седмица ще излезем срещу един добър отбор, какъвто е Панатинайкос, затова трябва да се поучим от грешките си”, каза още баскетболистът на гранда от Пирея.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани