13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Свършихме страхотна работа

Александър Везенков: Свършихме страхотна работа

С изключение на третата четвърт, изиграхме три много силни части, каза крилото на Олимпиакос

Чувствам се прекрасно. Дължим това на себе си, на отбора, на клуба, на феновете. Трябваше да спечелим този мач, за да продължим серията си. Изиграхме два страхотни двубоя последната седмица, но трябваше да докажем, че това не беше само една седмица. Дойдохме тук и играхме с отбор, който се представя отлично у дома. Мисля, че с изключение на третата четвърт, изиграхме три много силни части„, каза Александър Везенков след успеха над Панатинайкос с 84:65 в гръцкото дерби на 17 кръг в Евролигата. 

Ако искаме да се изкачим по-нависоко, ще трябва да погледнем третия период и да се подобрим много. Гордея се с отбора, треньорския щаб и всички, които работят тук. Бяхме в трудна ситуация преди месец, когато загубихме във вътрешното първенство, така че искахме да спечелим този път. И мисля, че свършихме страхотна работа„, допълни крилото, който вкара 14 точки срещу „детелините“.

Везенков се отличи в гръцкото дерби в Евролигата (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани