10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Само 2-0 е, искаме победа

Александър Везенков: Само 2-0 е, искаме победа

Жаждата съществува от самото начало, допълва крилото на Олимпиакос

Във втория период не отговорихме. Бяхме наясно, че Панатинайкос ще започне мача с много желание. Позволихме им да ни вкарат 46 точки за едно полувреме. След това се възползвахме от добрата ни стрелба от далечно разстояние и нашата защита. Направихме по-добра организация в нападение“, сподели Александър Везенков по повод успеха на своя Олимпиакос над „детелините“ със 78:72 в мач от финалите в гръцкия елит.

Само 2-0 е, искаме победа. Знаем, че ще бъде трудно, но с подкрепата на нашата публика искаме да спечелим титлата в Гърция. След 10 месеца не всички отбори са променени. Трябва да останем единни и да вземем още един мач. Жаждата съществува от самото начало. Ние не сме претендирали за златото от две години и половина. Уважаваме решението, което взехме. Все пак се върнахме и сме на успех от върха“, допълва крилото, който се разписа с 19 точки във втория дуел срещу Панатинайкос.

Везенков отново на ниво, Олимпиакос обърна ПАО за 2-0 във финалите в Гърция

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани