12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Почувствах се уверен при последния изстрел (видео)

Александър Везенков: Почувствах се уверен при последния изстрел (видео)

В края всичко се сведе до някои добри решения в защита и важни кошове, сподели крилото на Олимпиакос

Мисля, че в продължение на 30 минути се опитахме да ограничим Жалгирис, един много агресивен отбор, който винаги играе на 100%, особено в своята зала, където бе 10-3. Голямо уважение към техния треньор, към играчите и техните фенове, но мисля, че в края всичко се сведе до някои добри решения в защита и важни кошове… Имахме преднина от 12-14 точки, но загубихме ума си. Жалгирис бе сериозен. Тези неща се случват в баскетбола. Ако искаме да бъдем отбор, стремящ се към трофея, ако искаме да бъдем отбор на високо ниво, не можем да позволяваме такава голяма серия на Жалгирис да се случи, заяви баскетболистът на Олимпиакос Александър Везенков, който донесе победата на своя тим в Каунас със 74:72 в мач от Евролигата.

При последната атака се чувствах добре. Почувствах се уверен веднага щом момчетата ми се довериха и треньорите ми дадоха топката. Винаги мисля положително, така че си мислех, че ще успея с този изстрел. В началото видях топката малко по-къса, но в крайна сметка всичко мина добре. Не искахме да получим тройка, всички момчета свършиха страхотна работа и продължаваме напред. Имаме още пет финала и трябва да продължим да се борим”, каза още българинът, който освен че стана автор на последния кош в мача, вкара и общо 25 точки в него.

Eто как Александър Везенков донесе победата на Олимпиакос в Каунас:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани