3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Не летим в облаците с тези 6 победи (видео)

Александър Везенков: Не летим в облаците с тези 6 победи (видео)

Един се бори за другия и всички се борим за отбора, сподели крилото на Олимпиакос

„Имаме си доверие. Грешки ще се правят и ще имаме лоши моменти, но един се бори за другия и всички се борим за отбора. Трябва да се възползваме от нашия щаб. Опитах да помогна в борбите и в защита. Важно е, че победихме. Реагирахме в три от 4-те части, справихме се добре в отбрана. Монако е отбор с много талант, който ще нанесе доста удари. Този път беше добре„, сподели Александър Везенков след успеха на своя Олимпиакос с 86:65 в Евролигата.

Везенков с дабъл-дабъл, Олимпиакос разгроми Монако в Евролигата (видео)

Щастливи сме в отбора, като едно семейство сме. Не летим в облаците с тези 6 победи. Целта е далече. Ще има трудни моменти, но с насоките на по-опитните ще станем по-силни. Искам да помагам на тима да печели. Силите ни са по-малко, защото имахме 2 мача миналата седмица. Но се опитахме да се върнем отново на високо ниво. Ако мога да науча нещо от играчи като Принтезис, Папаниколау и Слукас, ще го направя с удоволствие„, добави крилото, който оформи дабъл-дабъл от 10 точки и 10 борби срещу новака в турнира.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани