21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориАлександър Везенков на линия за мачовете от световните квалификации

Александър Везенков на линия за мачовете от световните квалификации

Националите се събират на лагер на 18 юни в Самоков

Александър Везенков се завръща в националния отбор след близо 4-годишно отсъствие. Той ще може да участва на Европейското първенство през септември, както и в световните квалификации през юли.

Заради конфликта между ФИБА и Евролигата крилото на Олимпиакос бе възпрепятстван да играе за „лъвовете“ от септември 2018 г. Завръщането му е факт след среща между президента на родната федерация Георги Глушков, селекционера Росен Барчовски и играча.

„В Атина се видяхме, той ще бъде част от отбора за квалификациите за Световно първенство през юли, подготовката в Самоков и подготовката за Европейското първенство, което е в Тбилиси през септември. Аз съм много доволен, мисля, че и той е доволен, заяви Росен Барчовски, цитиран от БНТ.

Националите се събират на лагер на 18 юни в Самоков, а на 26-ти играят контрола със Сърбия. На 1 юли „лъвовете“ приемат Литва, а 3 дни по-късно гостуват на Босна и Херцеговина в световните квалификации.

ПрезGoogle
Източникв-к "Труд"
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани