21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Надявам се, че бъдещето ще бъде по-добро

Александър Везенков: Надявам се, че бъдещето ще бъде по-добро

Крилото подписа новия си договор с Олимпиакос

Олимпиакос направи официално удължаването на договора на Александър Везенков. От гръцкия гранд потвърдиха, че българинът е получил още 2 години към настоящото си споразумение. Това означава, че крилото ще остане част от състава на „червено-белите“ до лятото на 2024 г.

Днес по обяд Александър Везенков подписа своя нов договор в офиса на клуба от Пирея в присъствието на собствениците – братята Панайотис и Йоргос Ангелопулос.

Много съм щастлив, че ще продължа да бъда част от Олимпиакос. Искам да благодаря на президентите, на отбора, на треньорите, както и на моите съотборници за общия път и подкрепата. Надявам се, че бъдещето, с по-усилена работа, ще бъде по-добро. Не искам да казвам голями думи, не много, но вярвам в това„, сподели пред официалния сайт на Олимпиакос Александър Везенков.

Искам да благодаря на семейството ми и на близките ми, които са до мен в добрите и най-вече в трудните моменти. Искам да благодаря и на всички в Олимпиакос, които ме подкрепят в живота и в кариерата. През последната година заради пандемията, феновете не бяха близо до нас, но сега ги очакваме в залата. Започваме официално на 1 октомври. Имаме нужда да са до нас, за да ни помагат, както само те могат. В заключение, пожелавам здраве и много добър сезон на всички„, добави крилото.

Александър Везенков продължава с Олимпиакос до 2024 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани