21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков и Дерик Уилямс са опции пред Анадолу Ефес

Александър Везенков и Дерик Уилямс са опции пред Анадолу Ефес

Шампионът в Евролигата готви по няколко варианта на всеки ход

Анадолу Ефес не оставя нищо на случайността в лятната си селекция и се подготвя с няколко варианта за всеки ход. Шампионът в Евролигата прояви интерес към Александър Везенков, но има и още една опция. 

В случай, че не успее да постигне договорка с българския национал, турският първенец е готов да преговаря с Дерик Уилямс. Бившият баскетболист на Маями и Минесота в НБА наскоро се раздели с испанския Валенсия.

Шампионът в Евролигата иска Везенков (видео)

Относно Александър Везенков, Анадолу Ефес ще трябва да се постарае, тъй като крилото има споразумение за още един сезон с Олимпиакос. Освен това, преди около 10 дни стана ясно, че гръцкият гранд е готов да предложи удължаване на контракта на 25-годишния баскетболист с още две години.

Олимпиакос предлага още две години на Aлександър Везенков

През миналия сезон Александър Везенков бе ключова фигура за Олимпиакос, като стана MVP на тима си в Евролигата. През 2020/2021 206-сантиметровият играч записва средно по 11.5 точки, 5.4 борби и 1.1 асистенции в общо 31 мача на отбора си в турнира на богатите, като в 13 от тях бе сред титулярите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани