9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Има още какво да подобряваме

Александър Везенков: Има още какво да подобряваме

Опитваме се да правим това, което Йоргос Барцокас изисква от нас, казва още крилото на Олимпиакос

Александър Везенков определено се намира в добра кондиция след първите седмици от подготовката на Олимпиакос. Българинът вкара 20 точки за успеха на отбора си с 99:64 над Лаврио в първия полуфинал от турнира в Пирея.

Лично аз се чувствам добре. Все още е рано да се говори за сезона. Радвам се, че играхме добре. Определено можем да подобрим още доста неща в играта си. Бяхме без двама основни играчи. Така че ги очакваме да се върнат, за да се готвим за официалните срещи„, сподели пред медиите в Гърция Александър Везенков.

Логично е треньорът Йоргос Барцокас да иска повече скорост, баскетбол с повече подавания, затова ние се опитваме да правим това, което изисква от нас. Невинаги е лесно, защото инстинктът винаги излиза на преден план, но ако искаме да ставаме по-добри, трябва да следваме указанията му. Годината, която ни предстои, ще бъде много натоварена„, добави крилото на Олимпиакос.

Везенков тласна Олимпиакос към нов успех в подготовката

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани