8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: В момента се чувствам добре там, където съм (видео)

Александър Везенков: В момента се чувствам добре там, където съм (видео)

Фокусиран съм в Олимпиакос, но от малък мечтата ми е да играя в НБА, добави крилото в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ бе Александър Везенков. Той дебютира в професионалния баскетбол едва на 16 и вече прави шеметна кариера. В момента той е най-добрия играч на гръцкия отбор Олимпиакос. Правата за неговата състезателна дейност вече са в ръцете на американския Кливланд Кавалиърс и е въпрос на време да видим младия Везенков зад океана в НБА.

На два пъти оттеглих името си от Драфта, което може да беше и грешка, или пък да е за добро. Избраха ме от Бруклин Нетс, а в момента правата ми са в Кливланд Кавалиърс. Този отбор може до определена възраст да ме покани, тъй като съм негова собственост. Правата ми могат отново да бъдат преотстъпени„, каза голямата звезда на баскетбола Александър Везенков в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Фокусиран съм в Олимпиакос, но от малък мечтата ми е да играя в НБА. Не бързам, имам време. В момента се чувствам добре там, където съм„, добави националът.

Какво още каза Александър Везенков можете да видите тук

ПрезGoogle
ИзточникbTV
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани