10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: В края не взехме най-добрите решения в нападение (видео)

Александър Везенков: В края не взехме най-добрите решения в нападение (видео)

Трябва да погледнем незабавно какво не е наред, допълни крилото на Олимпиакос

Александър Везенков отново се представи силно в Евролигата, но този път усилията му не стигнаха на Олимпиакос. Българинът вкара 16 точки при загубата на гръцкия гранд от Реал Мадрид с 67:75 на испанска земя.

Везенков изтормози и Реал Мадрид в Евролигата (видео)

Крилото допълни сметката си с 6 борби и 1 открадната топка за 34 минути на паркета като титуляр. Ето и какво сподели за срещата:

Изиграхме много добро първо полувреме, провалът на Реал ни помогна. В третата част не бяхме готови психически. След това те се върнаха, а накрая не взехме най-добрите решения в нападение. Трябва да помислим. Това ни е третият мач с около 67-70 точки„, казва Александър Везенков.

Изпуснахме борби, можеше да се справим по-добре. Заедно печелим и заедно губим. Трябва да погледнем незабавно какво не е наред. Евролигата е трудна и всеки иска да победи. Трябва да вземем успех над Баскония. Имаме нужда от това, за да си върнем увереността“, допълни крилото на Олимпиакос.

Вижте най-доброто от представянето на Александър Везенков в Мадрид:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани