13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: В края бяхме малко късметлии

Александър Везенков: В края бяхме малко късметлии

Важното е тимът как се представя, сподели крилото

Важното е, че победихме. Мачът беше много тежък, водихме в резултата през цялото време, но допуснахме спад в играта си. Може би това се случи заради умората или някакви недоразумения в защита, но ограничихме един много талантлив отбор до 65 точки. В края бяхме малко късметлии. Костас Слукас ги тренира тези стрелби по няколко часа на ден. Играхме много добре в отбрана и съм щастлив, че спечелихме“, сподели пред Max Sport баскетболистът на Олимпиакос Александър Везенков след успеха над Фенербахче с 67:65 в мач от Евролигата.

Няма как да съм доволен от себе си, но в края на сезона никой няма да помни тези мачове. Важното е тимът как се представя. Трябва да си починем два дни и след това започваме да се подготвяме за срещата с Монако другата седмица, която няма да е лесна. Публиката много ни помага, във всеки мач е до нас, много е важно да побеждаваме, особено в нашата зала. Имаме 5 победи на наш терен, което е много добре. Искаме да ги направим 6 следващата седмица. Знаем, че нашите фенове са компетентни и разбират от играта. Те знаят как и какво трябва се направи“, каза още крилото на гръцкия гранд, който се разписа със 7 точки и 5 борби срещу „фенерите“.

Знам какво мога и колко съм тренирал, както и че в последните три мача от Евролигата нещата не се получават. Както казах, никой няма да помни тези двубои, ако всичко е наред с отбора. Ще си почина, ще се фокусирам и ще видя какви са моите грешки, а след това ще видим какво ще стане по-нататък“, завърши Александър Везенков.

Везенков и Олимпиакос спасиха кожата срещу Фенербахче (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани