10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияАлександър Алексиев: Отборът не е същият отпреди месец

Александър Алексиев: Отборът не е същият отпреди месец

Вижда се спадът, нормално е, добави наставникът на Ямбол

„108 точки са много, да, но отборът на Спартак играе по-добре отпреди. Другото, което искам, е да погледнете ние в момента в какво състояние сме. Без Иван Лилов и Доминик Кристиано сме. Да не забравяме и това, че Таварес игра доста силно преди да замине. Оказва се, че тези хора в момента няма как да помогнат и не е същият отбор отпреди месец дори“, коментира наставникът на Ямбол Александър Алексиев след загубата в Плевен със 77:108.

„Вижда се спадът, нормално е. Не искам да си търся оправдания, но е логично и е закономерно. Който разбира от баскетбол, може да го види. Доминик Кристиано е с контузия в коляното, а Иван Лилов е с настинка. Предполагам, че ще бъдат готови за следващия мач“, добави наставникът на ямболии, чийто тим има в актива си 7 успеха и 17 поражения на деветото място.

Трябва задължително да се хвърлим срещу Шумен, за да вземем мача. Трябва да го направим и след това в другите срещи. Когато се върнат Иван Лилов и Доминик Кристиано, отборът ще има друг облик„, допълни Александър Алексиев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани