12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександрия на Петрова и Коляндрова се върна на правилния път в Румъния

Александрия на Петрова и Коляндрова се върна на правилния път в Румъния

Отборът на двете българки победи Търговище

Александра Петрова, Анна-Мария Коляндрова и Александрия се върнаха на правилния път в Румъния. Съставът на двете българки надигра Търговище с 64:48 като гост в отложен мач от 15 кръг в шампионата на северната ни съседка при дамите.

Анна-Мария Коляндрова бе най-добра за Александрия с 18 точки, допълнени от 12 борби, 4 асистенции и 2 откраднати топки за 34 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си гардът бе 4/10 от средно разстояние, 3/11 от тройката и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Александра Петрова се включи от пейката за победителките, като се разписа с 5 точки и 2 борби за 16 минути в игра. Центърът бе 1/2 при стрелбата си за две точки и 1/3 зад дъгата.

Александрия е с баланс от 3-13 и се намира на 10-то място в класирането на румънския елит при жените. На 4 март отборът на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова ще излезе срещу Сепси на Борислава Христова.

СТАТИСТИКА ОТ ТЪРГОВИЩЕ – АЛЕКСАНДРИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани