10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова със загуба на старта в...

Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова със загуба на старта в Румъния

Отборът на двете българки отстъпи на Рапид Букурещ

Aлександрия с Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова в състава си започна със загуба новия сезон в Румъния. Отборът на двете българки претърпя поражение от Рапид Букурещ с 54:66 като гост в мач от 1 кръг в шампионата на северната ни съседка.

Александра Петрова се включи от пейката, но това не й попречи да постави името си сред реализаторите за Александрия. Срещу името си в статистиката центърът остави 10 точки, 3 борби, 2 асистенции, 1 открадната топка и чадър за 30 минути на паркета. При стрелбата си тя бе 2/3 зад дъгата и 4/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Анна-Мария Коляндрова започна в стартовите пет на Александрия, като се задържа в игра 23 минути. В тях гардът се отчете с 4 точки, 11 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка, като бе 1/3 при стрелбата си от средно разстояние и 2/4 от фаул линията.

В следващия кръг на румънския елит Aлександрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова ще спори с Финикс Констанца. Двубоят ще бъде на 15 октомври.

СТАТИСТИКА ОТ РАПИД БУКУРЕЩ – АЛЕКСАНДРИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани