13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияАдриян Секулов: Балкан е качествен отбор, но ние ще дадем всичко от...

Адриян Секулов: Балкан е качествен отбор, но ние ще дадем всичко от себе си

Имаме някакво психологическо предимство пред тях, допълва гардът на Академик Пловдив

Адриян Секулов е един от младите играчи, които в Академик налагат в последните няколко сезона. Треньорът на пловдивчани Йордан Янков ще разчита много на уменията на гарда и в плейофите на НБЛ, където тимът му ще спори с Балкан в първия кръг.

Мачът в Плевен бе една добра подготовка за плейофите. Получи се хубав двубой, тъй като той не беше от значение и двата отбора играха освободено. Най-важното е, че хората се радваха. Беше резултатна среща„, каза Адриян Секулов.

Спартак преодоля 15-те тройки на Академик у дома (видео)

Миналата година победихме Балкан и взехме бронзовите медали. Имаме някакво психологическо предимство. Те са много силен отбор. Играят много мачове, а това може да е лек плюс за нас, ако натрупат умора. Балкан е наистина качествен отбор, но ние ще дадем всичко от себе си„, допълва 178-сантиметровият баскетболист на Академик.

Първият мач от 1/4-финалите в НБЛ между Академик Пловдив и Балкан ще бъде на 3 май (вторник) от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани