12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Трябва да работим върху концентрацията и успеваемостта при стрелбата

Янко Янков: Трябва да работим върху концентрацията и успеваемостта при стрелбата

С включването на Маркъс Майърс в състава се вдигна нивото на играта ни, коментира наставникът на Шумен

Имаме напредък, но в този мач определено срещу класен отбор с тази успеваемост при стрелбата няма на какво да се надяваме, след като си вкарал само 51 точки. Много ниска резултатност и от страна на домакините, заради което не мога да не съм доволен от играта в защита. Трябва да работим върху концентрацията и успеваемостта при стрелбата„, коментира пред Max Sport треньорът на Шумен Янко Янков след загубата от Левски с 51:75.

Определено с включването на Маркъс Майърс в състава се вдигна нивото на играта ни. Наистина е добро попадение. Надявам се от среща на среща да се сработва още по-добре с останалите играчи от отбора и да показваме още по-добра игра. Искам да използвам момента да подканя и нашите фенове да ни подкрепят. В сряда имаме доста важен мач с Ямбол нашата зала, надявам се да я напълним“, допълни наставникът на новака в НБЛ.

Ситуацията е доста тежка. Ние бяхме първият отбор в лигата, който доста сериозно бе засегнат от COVID-19. Никой не е застрахован. Това, че преди време бяхме в карантина не ни гарантира едно добро здраве. Надявам се да успеем да създадем организация, че да не се влошават нещата и лигата да продължи. Въпреки множеството отложени срещи, да успеем да завършим първенството по план“, каза още Янко Янков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани