8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЯнис по стъпките на Майкъл Джордан и Кевин Гарнет (видео)

Янис по стъпките на Майкъл Джордан и Кевин Гарнет (видео)

Крилото на Милуоки с рекорд в Мача на звездите в НБА

Миналата нощ се оказа по-специална за лидера на Милуоки Янис Адетокунбо. Звездата на гръцкия баскетбол бе избран за Най-полезен играч в Мача на звездите в НБА, поставяйки и рекорд в него.

26-годишното тежко крило нямаше пропуск в стрелбата от средно разстояние, като бе 16/16. Освен това, той подобри постижението по успеваемост за две точки на Блейк Грифин от 82.6%, поставено през 2014 г.

Янис Адетокунбо остави на сметката на Отбора на Леброн общо 35 точки, допълнени от 7 борби, 3 асистенции, 1 открадната топка и чадър. Участникът в 5 издания на Мача на звездите отвъд океана вкара и 3 тройки, като остана на паркета малко повече от 19 минути.

Янис Адетокунбо стана едва третият в историята, който може да се похвали с награда за MVP на сезона, МVP в Мача на звездите и приза за Най-добър защитник в НБА. Другите двама са Майкъл Джордан и Кевин Гарнет.

Вижте го сами:

Отборът на Леброн ликува за четвърти пореден път в Мача на звездите в НБА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани