18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАЯнис: Не ме наричайте MVP, докато не стана шампион (видео)

Янис: Не ме наричайте MVP, докато не стана шампион (видео)

Ще се опитам да стана по-добър, казва лидерът на Милуоки

Лидерът на Милуоки Янис Адетокунбо бе обявен за MVP в НБА за 2019/2020. Гръцкият национал заслужи наградата за втора поредна година, след като изведе Бъкс до най-добрия баланс в редовния сезон – 56-17.

Не ме наричайте MVP. Не ме наричайте така, докато не стана шампион”, категоричен е 25-годишният баскетболист, който стана и Защитник №1 в лигата. По този начин той се присъедини към легенди като Майкъл Джордан и Хаким Олайджуон, които също имат тези звания в един и същи сезон.

В момента се опитвам да се съсредоточа върху семейството си. Бях в “балонa“ около два месеца, сега съм в Гърция, за да видя майка си и по-големия си брат. Опитвам се да не мисля какво ще се случи, но знам, че ще се опитам да стана по-добър. Когато му дойде времето, ще поговорим за договора и бъдещето ми в Милуоки”, допълни крилото.

Срещата с ръководството беше прекрасна. Говорихме за отбора, какво се обърка, какво можем да подобрим. Докато всички в състава се борят за едно и също нещо – да станeм шампиони, защо да не продължим да играем за Милуоки през следващите 15 години“, завърши звездата на Бъкс.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани