7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯмбол се разделя с американец

Ямбол се разделя с американец

От клуба пускат абонаментни карти за мачовете си в НБЛ

Ямбол се раздели с един от американските баскетболисти, които привлече през последните месеци. От клуба обявиха, че няма да разчитат на Джъстин Джонсън.

Треньорският щаб на ямболии не е останал доволен от представянето на тежкото крило, което изкара пробен период в тима от Града край река Тунджа. На негово място бе привлече сънародникът му Уили Атууд.

Междувременно, Ямбол пуска в продажба абонаментни карти, като те ще бъдат два вида – обикновени с цена от 50 лв. и място на трибуните в зала “Диана”, както и ВИП карти – с място в ложата на стойност 100 лв. Картите ще важат за всички домакински срещи на ямболии в НБЛ през редовния сезон. Те ще се продават на театралната каса, намираща се в Безистена, в града.

Билетите за мачовете на Ямбол ще бъдат с цена от 5 лв., а за учениците – на стойност 3 лв. Децата до 7 години ще влизат безплатно в залата. Желаещите да наблюдават срещите на юношеския тим в А група, ще могат да направят това срещу 2 лв.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани