9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАЮта обърна Оклахома 7 секунди преди края (видео)

Юта обърна Оклахома 7 секунди преди края (видео)

Донован Мичъл донесе победата на Джаз с кош малко преди сирената

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Юта регистрира втора поредна победа при визитите си в НБА през новия сезон. “Джазмените” отказаха Оклахома със 110:109 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Боян Богданович остави на сметката на Юта 23 точки, от които 5 тройки. Донован Мичъл и Майк Конли се разписаха с по 20, като вторият бе близо до трипъл-дабъл след 10 борби и 9 асистенции. Джордан Кларксън се включи от пейката с 16 точки.

Лугуенц Дорт бе най-резултатен за Оклахома с 26 точки. Шай Гилджъс-Александър остана с 23.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 1 минута преди края Лугуенц Дорт изведе Тъндър напред със 109:108. Гостите обаче не се отказаха и 7 секунди преди финалната сирена направиха пълен обрат, дошъл с кош на Донован Мичъл за 110:109.

И ОЩЕ: Джаз прекъснаха серия от 17 поредни загуби в редовния сезон при визитите си на Оклахома, включително и в срещи от “балона” в Орландо през 2019/2020. За последно Юта побеждава този съперник далече от дома на 31 октомври 2010 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 декември Донован Мичъл и компания ще играят срещу Финикс, а след по-малко от 24 часа “гръмотевиците” ще приемат Орландо.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани