19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАШоу на забивките от Янис и успех за Милуоки в НБА (видео)

Шоу на забивките от Янис и успех за Милуоки в НБА (видео)

Бъкс се доближиха до втория на Изток Бруклин

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Янис Адетокунбо открадна шоуто със своите шест забивки при победата на Милуоки със 142:133 над Индиана. С успеха Бъкс се доближиха на само един двубой от втория на Изток Бруклин, като имат балант от 45-25.

НАЙ-ДОБРИ: MVP в НБА през последните два сезона Янис Адетокунбо напълно доминираше по игрище и навъртя на сметката на Милуоки 40 точки, 15 борби и 6 асистенции, като бе 11/16 от линията за изпълнение на наказателни удари. Крис Мидълтън остави срещу името си с 22 и 6 асистенции. Брук Лопес се отчете с 21 точки и 8 борби.

Джъстин Холидей бе най-добър за Индиана с 26 точки, 5 борби и 5 асистенции. Ти Джей МакКонъл остана с 23 и 7 асистенции.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Бъкс стартираха третия период със серия от 10-0, като в тази част Янис Адетокунбо отбеляза 11 точки, за да даде на тима си аванс от 13. Проблемите за Пейсърс се увеличиха с още един, след като Домантас Сабонис получи травма в крака в тази четвърт.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани