13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияШампионите запазват Николай Грозев

Шампионите запазват Николай Грозев

Балкан е под пара със селекцията си за новия сезон

Балкан изглежда е под пара със селекцията си за новия сезон. Николай Грозев ще започне своята трета поредна година с ботевградчани от есента.

Двуметровото крило се присъедини към „зелените“ през лятото на 2020 г. През миналия сезон с Балкан Николай Грозев достига до полуфинал в турнира за Купата на България, участва във Финалната четворка на Delasport Балканска лига и става шампион в НБЛ.

През 2021/2022 28-годишният баскетболист оставя срещу името си средно по 5.7 точки, 3.2 борби и 1.1 асистенции за общо 39 мача на тима от Ботевград у нас, както и средно по 5.5 точки, 2.9 борби и 1.1 асистенции в 15 срещи в регионалния турнир.

Преди това Николай Грозев носи екипите на Сити Юнивърсити, Лукойл Академик, Академик София, Черно море и Икономически университет – Варна. Със селекцията от Правец има 3 титли в родния елит, както и Купа на България и още три финала в същия турнир. Преминава през всички формации на националния ни отбор при подрастващите.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани