13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАШак отстъпи прякорa си на MVP на финалите в НБА

Шак отстъпи прякорa си на MVP на финалите в НБА

Бил Ръсел също поздрави Янис

Eдна от легендите в НБА Шакил О’Нийл засипа с похвали Янис Адетокунбо, който изведе Милуоки до титлата в НБА през 2020/2021. 4-кратният шампион в лигата дори отстъпи един от прякорите си – Супермен на MVP на финалите.

Честито и благодаря, Янис. Ти върна баскетбола към старата школа. Сега в лигата има само един Супермен и това си ти„, категоричен е Шакил О’Нийл.

Крилото на Бъкс бе поздравен и от друга легенда – Бил Ръсел, чието име носи приза за Най-полезен играч на финалната серия в лигата.

Съжалявам, че не успях да присъствам на награждаването, заради пандемията. Поздравления, Янис, не мога да произнеса фамилията ти, но ти заслужи тази награда. 50 точки и 14 борби. Страхотно постижение„, смята 11-кратният първенец в лигата с Бостън.

Янис Адетокунбо повтори постижение на феномена Майкъл Джордан, ставайки вторият, който може да се похвали с повече от една награда за MVP на редовния сезон, поне един приз за Най-полезен играч на финалите и този за Най-добър защитник в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани