9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЧерно море Тича измъчи Берое (видео)

Черно море Тича измъчи Берое (видео)

Старозагорци изтръгнаха победата със силна последна четвърт във Варна

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое прекъсна серия от две поредни загуби в НБЛ. В зала “Христо Борисов” тимът на Любо Минчев се наложи над Черно море Тича със 78:62 като гост в първия мач от 7 кръг в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Брейди Роуз навъртя 23 точки за Берое, от които 6 тройки, плюс 5 борби. Николай Стоянов добави 11. Джеймс Гавин дебютира за новия си тим с 5 точки и 5 асистенции.

Александър Милов и Мартин Йорданов бяха най-резултатни за Черно море Тича с по 13 точки. Веселин Георгиев вкара 12. Лъчезар Димитров остана с 10 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Варненци оказаха сериозна съпротива на съперника, като през по-голямата част от двубоя водачеството се сменяше. Гостите обаче изтръгнаха успеха със силна последна четвърт, в която се развихри Брейди Роуз, превърнал се в автор на 13 от общо 23-те им точки.

И ОЩЕ: “Зелено-белите” вече имат баланс 3-3, като заемат трето място в класирането, докато варненци са шести с 2 успеха и 4 поражения.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Берое ще приеме Черноморец, а два дни по-късно Черно море Тича ще излезе срещу Рилски спортист.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани