8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориЧавдар Костов с любопитна история от разбора преди мача с Латвия

Чавдар Костов с любопитна история от разбора преди мача с Латвия

Ако отидем на световно, това ще бъде сензация, смята капитанът на България

Чавдар Костов е удовлетворен от добре свършената работа от мъжкия ни национален отбор в евроквалификациите. Гардът сподели и интересна история от разбора преди мача срещу латвийците.

Аз вече казах, че в отбора има много добра атмосфера. Тя се дължи и на треньорския щаб, както и на г-н Глушков. Искам само да вметна, че на разбора преди мача, докато гледахме видео, на което се появиха играчите на Латвия, г-н Барчовски каза: Ние ги уважаваме, но ето тези баскетболисти няма да ходят на европейско. Ние започнахме да се смеем, но той ни увери, че това ще стане. В кръга на шегата взехме, че ги бихме. Не само ги бихме, ами направо ги убихме”, бе мнението на национала, който също присъства на днешната пресконференция в Пресклуб България.

Направихме много хубав мач, заслужено спечелихме. Не сме направили нещо феноменално, свършихме си работата. Тренирахме много добре в мини лагерите. Играхме добре в мачовете, независимо, че загубихме от Гърция и от Босна. Продължаваме да работим и се надявам да направим хубава подготовка. Преди европейското има квалификации за световно. Ако отидем на световно, това ще бъде сензация”, смята капитанът на представителния ни тим.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани