10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориЧавдар Костов: Готов съм да изведа България на европейското

Чавдар Костов: Готов съм да изведа България на европейското

Винаги когато играя се раздавам на 100%, допълва капитанът на представителния ни тим

Относно турнира, всичко беше страхотно като организация и всички други неща. След първия мач, който ние спечелихме, този беше без напрежение за нас, както и за Босна и Херцеговина. Защото те са първи в нашата група. Мисля, че се справихме добре до края на третата четвърт. След това загубихме част от енергията си и в двете фази. Те ни взеха няколко важни борби, а освен това вкараха и няколко тройки, с което взеха водачеството”, бе мнението на капитана на България Чавдар Костов за днешния двубой.

Готов съм да изведе България на европейското и най-вече е хубаво, че ще имаме време да се подготвим, за да може всички играчи да бъдат в най-добрата си форма за този шампионат. Вярвах, че ще се класираме. Аз го казах и на пресконференция в София седмица преди да дойдем в Рига. Говорих с треньора и той ми каза, че ще ми даде почивка днес. Но винаги когато играя се раздавам на 100% за България”, допълни гардът.

Страхотен Константин Костадинов при исторически дебют за България

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани