21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНационални отбориЧавдар Костов: Бяхме доста меки на терена

Чавдар Костов: Бяхме доста меки на терена

Това, което ние трябваше да го покажем на терена, го показаха те, каза още гардът

Това, което ние трябваше да го покажем на терена, го показаха те. Бяха агресивни в защита, не ни даваха да направим нашите нападения. В същото време те играха доста бързо и получихме доста точки на контраатака. Мисля, че това беше разковничето„, заяви пред камерата на Нова спорт Чавдар Костов след загубата на България от Литва с 69:89 в световна квалификация в Клайпеда.

Позитивни неща от този мач може да има едва след като изгледаме видеото и видим грешките си. Бяхме доста меки на терена. Те си правеха всичко в нападение и затова резултатът е такъв. Литовците играха доста добре, имат доста високи играчи. Ние не успяхме да ги спрем, опитахме със смени, но те всеки път намираха пролуки, така получавахме лесни кошове, а те в същото време играха с пълни смени. Не успяхме да се възползваме и така се разви срещата“, каза още гардът, който вкара 7 точки в коша на литовците.

Срещу Босна трябва да бъдем по-агресивни. Следващият ни съперник също разполага с много високи баскетболисти и няма да ни бъде никак лесно„, смята Чавдар Костов.

България загуби на старта на световните квалификации

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани