12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда вади 1.8 млн. евро за Факундо Кампацо

Цървена Звезда вади 1.8 млн. евро за Факундо Кампацо

Аржентинецът между Белград и Мадрид

Цървена Звезда също влезе в битката за подписа на Факундо Кампацо. Според Eurohoops, сръбският гранд е готов да даде на гарда 1.8 млн. евро за остатъка от сезона.

Според испанските медии обаче Реал Мадрид иска да си върне аржентинеца. „Белия балет“ има предложение към Факундо Кампацо на стойност 1.6 млн. евро, но тази сума ще бъде обложена с данък.

Това е още един проблем за финалиста от световното първенство в Китай през 2016 г., заради сумата от 2.6 млн. евро от общо 6 млн., която бе част от клаузата по откупуването му, за да може той да продължи в НБА през 2020 г. Според Eurohoops, от Цървена Звезда са готови да поемат част от тези 2.6 млн. евро, ако Факундо Кампацо се съгласи да се присъедини към тима. 

Друг кандидат да си осигури услугите на Факундо Кампацо – Армани Милано, който бе сочен за основен претендент за привличането му, към момента отрича за подобни разговори. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани