12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЦСКА надигра Черноморец след силно второ полувреме (видео)

ЦСКА надигра Черноморец след силно второ полувреме (видео)

"Червените" наказаха пропуските на съперника

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА стопира негативната си серия от три поредни загуби в НБЛ. Пред своята публика отборът на Росен Барчовски спечели срещу Черноморец след 80:63 в мач от 8 кръг в родния елит. „Армейците“ вече са с баланс от 3-4 и са осми, докато бургазлии имат 3 успеха и 5 поражения и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Зейн Ноулс завърши с 18 точки и 7 борби за ЦСКА. Алекс Симеонов и Райли Оуенс вкараха по 15, като първият овладя и 12 борби за дабъл-дабъл. Джордан Калахан се разписа с 14 точки и 6 асистенции.

Георги Боянов също стигна до двойните показатели за Черноморец – 19 точки и 12 борби. Кинг Революшън остана с 12 и 7 борби.

РАЗВИТИЕТО: Двата състава си размениха по една четвърт през първото полувреме. Първата бе за ЦСКА, който воден от Зейн Ноулс, Андрей Иванов и Венцислав Петков, излезе напред с 18:17, докато втората бе за Черноморец, който стигна до обрат чрез Георги Боянов, Макол Моайен и Мунис Туту, като фиксира 35:33 в своя полза на голямата почивка.

След паузата гостите направиха аванса си 5 точки след тройка на Николай Титков, но ЦСКА отговори чрез Дамян Минков, Зейн Ноулс, Райли Оуенс, Джордан Калахан и Алекс Симеонов за 52:44 в своя полза в края на третата четвърт. През последните 10 минути „червените“ стигнаха до 18 точки преднина с помощта на Алекс Симеонов, Зейн Ноулс, Райли Оуенс, Джордан Калахан и Андрей Иванов, което се оказа достатъчно за крайното 80:63.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 декември ЦСКА ще гостува на Ямбол, докато два дни по-късно (б.а. – на 10 декември) Черноморец ще бъде домакин на Берое. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – ЧЕРНОМОРЕЦ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани