12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАХюстън намери рецептата срещу Лейкърс (видео)

Хюстън намери рецептата срещу Лейкърс (видео)

И завръщането на Рондо не помогна на “езерняците”

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След едва ден почивка след изтощителния мач №7 срещу Оклахома, Хюстън стартира с победа участието си в полуфиналите на Запад. “Ракетите” се справиха с Лос Анджелис Лейкърс със 112:97 и поведоха с 1-0 победи в серията от втория кръг на елиминациите в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън застана начело на колоната на реализаторите за Лейкърс с 36 точки и 5 асистенции. Ръсел Уестбрук добави 24, 9 борби и 6 асистенции. Ерик Гордън се отчете с 23 точки.

Антъни Дейвис бе най-добър за Лейкърс с 25 точки и 14 борби. Леброн Джеймс се разписа с 20, 8 борби и 7 асистенции.

ПОВРАТНА ТОЧКА: “Езерняците” така и на поведоха след първата част, а Рокетс сложиха точка през последната четвърт със серия от 16-3, за да увеличат аванса си до 101:82. До финалната сирена те не изпуснаха контрола над срещата.

И ОЩЕ: Рейджон Рондо се завърна в игра за Лейкърс, след като пропусна всичките срещи на тима си в кампуса досега, заради операция на пръста. Гардът се включи от пейката и остана на паркета 25 минути, в които остави срещу името си 8 точки, 3 борби, 4 асистенции, 2 откраднати топки и 1 чадър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Мач №2 между Лейкърс и Хюстън ще бъде на 7 септември.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани