21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАФиникс разби Голдън Стейт в мач със 7 технически нарушения (видео)

Финикс разби Голдън Стейт в мач със 7 технически нарушения (видео)

За първи път в кариерата си Клей Томпсън бе изгонен след спор с Девин Букър

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс записа трети успех в НБА през този сезон. „Слънцата“ повалиха шампиона в лигата Голдън Стейт след 134:105, което е и втора поредна победа за тях у дома в лигата.

И ОЩЕ: Двубоят не мина без технически нарушения, които бяха общо седем. Освен това, за първи път в кариерата си Клей Томпсън бе изгонен след 651 мача в редовния сезон. 4-кратният шампион в НБА с Уориърс получи две поредни технически, след като влезе в спор с Девин Букър от Финикс. Последният също бе наказан с нарушение от такъв тип. В същата графа влязоха още Дреймънд Грийн, Стив Кър, Крис Пол и Диандре Ейтън.

КЛЮЧЪТ: Двата отбора загубиха хладнокръвие в различни моменти от третата част, като всичките технически бяха отсъдени за по-малко от 6 минути. В разгара на хаоса „слънцата“ играха добре, а преднината им нарасна до 19 точки. Без Клей Томпсън Голдън Стейт така и не успя да намери начин да се доближи до съперника, а Сънс запазиха двуцифрения си аванс.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър завърши с 34 точки и 7 асистенции за Финикс. Микал Бриджис и Джок Ландейл добавиха по 17, като последният грабна и 7 борби. Крис Пол и Диандре Ейтън вкараха по 16 точки, като вторият овладя и 14 борби.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 21 точки, 7 борби и 8 асистенции. Джордан Пул финишира със 17 и 5 асистенции. Андрю Уигинс остана с 16 точки и 6 борби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 октомври Финикс ще се изправи срещу Ню Орлиънс, а ден по-рано Голдън Стейт ще бъде домакин на Маями.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани