13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАФиникс наниза 16 тройки, за да спре Лейкърс (видео)

Финикс наниза 16 тройки, за да спре Лейкърс (видео)

Пети пореден успех за Сънс над съперника в редовния сезон на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Крис Пол Финикс достигна до пети пореден успех над Лос Анджелис Лейкърс в редовния сезон на НБА. Това се случи, след като „слънцата“ биха съперника със 115:105 у дома, спирайки серията му от три поредни триумфа в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър и Микал Бриджис завършиха с по 25 точки за Финикс. Дуейн Уошингтън добави 15. Диандре Ейтън оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 15 борби.

Лейкърс все още не могат да разчитат на Леброн Джеймс, заради контузия. В негово отсъствие Антъни Дейвис бе над всички с 37 точки и 21 борби. Лони Уокър се разписа с 24. Ръсел Уестбрук остана с 21 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Антъни Дейвис бе 15/16 от линията за изпълнение на наказателни удари, от където гостите реализираха 20 срещу едва 3 точки за съперника. Сънс обаче бяха безпощадни зад дъгата – 16/34 срещу 4/22 за тима от Ел Ей.

И ОЩЕ: Патрик Бевърли не завърши срещата за Лейкърс, след като бе изгонен, заради изблъскване на Диандре Ейтън след умишлен фаул от Тип 1 на Девин Букър срещу Остин Рийвс. Това се случи 3.55 мин. преди края.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани